Искате да зарадвате себе си или близък с нещо сантиментално и лично? - Имаме идея за Вас!

Имаме иея за Вас!

От този сезон, DARIS предлага на своите клиенти възможността да персонализирати фиксиран модел кецове и раница. Идеята произхожда от все по-популяризиращия се тренд, марки за дрехи и обувки да предлагат такава услуга. 

DARIS предлагат изчистен модел кец, комбинация от кожа и текстил, които Вие можете да разцветите и разкрасите по начин, по който на вас ви допада. Можете да избирате цветовете на кожените детайли, също така изображенията и текстовете, които да бъдат принтирани върху текстила. Брандът предлага пълната свобода на вашето въображение да твори, като той синтезира вашите идеи и ги полага върху изключително лекия и удобен кец на равно ходило. 

Същото нещо се предлага и върху раница. Тя може да бъде изработена в какъвто цвят клиентът пожелае, като може да се произведе както от естествена, така и от ЕКО кожа. 

DARIS е първият български бранд, който предлага такава услуга, в подобен мащаб. Ако желаете да изненадате близък за специален повод, с нещо санитиментално и лично или пък желаете да изненадате себе си, ние имаме идея за вас! 

Оставяне на коментар